Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Need For Speed: Hot Pursuit (2010)

2010.12.05

Need For Speed: Hot Pursuit (2010)

 

Idén novemberben a Need for Speed Hot Pursuit új, teljesen bejárható világba repít a világ leggyorsabb és leggyönyörűbb autóinak volánja mögött. A Burnout sorozatról elhíresült, díjnyertes Criterion stúdió által készített Hot Pursuit egy új generáció hírnökeként átértelmezi a versenyjátékok világát.

Döbbenetes sebességgel, elfogások és szökések közepette versenyezhetsz barátaiddal a valaha készített legközösségibb Need for Speed játékban. A Speed Autolog újszerű, összekapcsolódott társasági versengést előtérbe helyező megközelítésével a Hot Pursuit játékélménye túlmutat a konzolokon a világháló irányába, és folyamatosan új, egyedi irányt ad a szórakozásnak.

Az akciódús játékban az a küldetésed, hogy Seacrest megye legjobb zsaruja vagy legkeresettebb versenyzője légy. A Need for Speed játékok történetében először teljes karriert futhatsz be a törvény mindkét oldalán. Idén ősszel, akár vagány utcai versenyző, akár kíméletlen zsaru vagy, kristálytiszta napszemüvegre és mocskos vezetési múltra lesz szükséged.

  • MEGJELENÉS: 2010. november 19.
  • PLATFORM: Xbox 360, PlayStation 3, PC

Az autók:

 

A Need for Speed Hot Pursuit tartalmazza a legfantasztikusabb autókat, itt aztán nincs átlagos! A bolygó néhány legdögösebb verdájával szaggathatod Seacrest megye látványos útjainak aszfaltját, melyek közül sok most először rendőrautóként is megjelenik. A versenyzőket akár egy rendőrségi állományú Pagani Zonda Cinque volánjánál is kergetheted, vagy megpróbálhatod lehagyni Seacrest megye legkiválóbb rendőreit egy Dodge Viper ACR segítségével.

De elég a szövegből, itt a teljes lista. Reméljük, olyan öröm lesz számodra vezetni e válogatott ritkaságokat, mint amilyen élvezettel mi kijelöltük és a Hot Pursuit világába varázsoltuk őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.